Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Youtube-on nincs kép, csak...

Youtube-on nincs kép, csak hang van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rámennék valamilyen klippre, vagy bármire is... Egy nagy feketeséget jelez ki, de viszont hang van. Mit tegyek hogy legyen kép is?

Már máshol olvastam hogy egy beágyazott videónál ami működik rá kell kattintani, jobb egérgombbal majd utána Settings. De nekem az szürke és nem lehet rámenni!

már egy csomószor újra telepítette a Flash Playert vagy mit. Mit tegyek?

Tegyük hozzá hogy egyik nap még működött (volt kép) másik nap már nem

2011. márc. 8. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kapcsold ki a monitort és kiabáld h LEHYUGOZ A FAAAA!
2011. márc. 8. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a baja... Újratelepítettem a gépet, feltette a Flash Player-t akkor jó volt utána pár nap múlva frissítette a Flash Player-t és már nem is volt jó, szóval valószínűleg az a baja. Több ismerősömnél is ez a gond van!
2011. márc. 8. 16:20
 3/12 A kérdező kommentje:
És akkor iylenkor mit kell tenni?
2011. márc. 8. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, van egy tippem hogy ha a régebbi Flash Player lenne visszatéva akkor talán jó lenne. De ezt még nem próbáltam. :)
2011. márc. 8. 16:26
 5/12 anonim ***** válasza:
2011. márc. 8. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Ezt is megpróbálhatod,ha jó ,lécci írd meg :

Törölj ki mindent ebből a mappából :

C/Windows/system32/Macromed/Flash

egyes gépeken:

C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash

Majd ezután tedd föl a Flash Playert.

és örülés

2011. márc. 8. 17:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Letöröltem a Flash Playert! És működik! van kép és hang is. Pedig nincs a gépen Flash Player! :D Boldogság van :D
2011. márc. 8. 17:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem engedi kitörölni a cuccokat a Flash mappából, na mind1. :S
2011. márc. 8. 21:53
 9/12 tobibandi válasza:

Hali Mindenki!

Annyit hozzátennék, hogy valóban a jobbklikk - settings kombó a megoldás, de ezt nem a youtube-on kell csinálnod, mert ott nem lehet. Keress egy oldalt, ahol van beágyazott youtube video és ott enged ráklikkelni a settingre. Alapból a youtube-on csak a global settingsre lehet kattintani.

2011. márc. 8. 22:04
 10/12 anonim válasza:

nekem sincsen, de nekem annyiban más, hogy mikor egy videót meg akarok nézni, akkor először mintha elindulna, aztán csak nagy semmi, tehát fehérég lesz ott a videó helyén.

Megpróbáltam mindent: letöröltem az Adobe programokat, a böngészőt lecseréltem: Safarit, Operát és chromot is használtam, de nem működött egyikkel se.

a macromed mappába kitöröltem a flash mappát, de úgy se lett jó. Most youtube nélkül vagyok :(

2011. márc. 18. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!