Mi lehet a probléma a computeremmel? Folyt. Lent.
Szóval az van, hogy a gépem fogja magát néha, és újraindul magától. Ha egy teljes napot veszünk, akkor mondjuk napjában 2szer, de van amikor 3szor is csinálja. Én már minden lehetséges dolgot kipróbáltam a hiba elhárítására, (leformáztam, uj telepítés, másik oprendszer, jelenleg win7, stb.) szóval majdnem mindent megpróbáltam, de ugyanaz.
Valakinek esetleg valami ötlete még? Hardveres hiba lehet, vagy szoftveres? De szerintem hardveres, de nem tudtam mé rájönni, hogy mi...:(
Köszi a válaszokat!
Szerintem is hardveres.
Tipikusan ilyen a tünete a rossz/kicsi tápegységnek.
Túlmelegedésnél inkább kikapcsolódás és nem újraindulás van.
A másodikkal értek egyet: instabil táp...
Nem hiszem hogy túlmelegedés, mert a PC oldal lapja nálam mindig le van véve, tehát szellözik is rendesen, a videokártyámnak is van külön hütése, szóval nem hinném,...azt még jobban elképzelhetönek tartom, hogy ingadozik a táp vagy ilyesmi, de kicsinek az sem kicsi, 450W-os. Szóval nem sokkal lettem okosabb most sem,
de ha valakinek még van ötlete, megköszönném.
Egyébként köszi az idáig válaszolóknak is!
Azóta vettem új tápot is, jó minöségüt és nagy teljesítményüt, de a probléma maradt :((
Lehetséges hogy alaplapi probléma? Vagy lehet, hogy RAM probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!