Számít az, hogy dual boot-os telepítéskor melyik OS partícióját állítom aktívra? A Win98-ét vagy az XP-ét?
Figyelt kérdés
Hisz csak az egyik lehet aktív.2011. márc. 6. 11:27
1/5 anonim válasza:
általában a minél újabb oprendszerét kell tehát az xp-jét
2/5 A kérdező kommentje:
Biztos? Mert másutt ezt olvastam:
"W98 MUST be on the C-drive (which is always the Master) and that C-drive (or C-partition) MUST always be the Active partition. As I said before, XP can go anywhere, so bite the bullet and install XP afresh in any other partition than C and on any drive."
2011. márc. 6. 11:36
3/5 anonim válasza:
őszintén szólva annyira régen volt már xp és 98 egyszerre fent nálam hogy nem emlékszem. de én akkor is az xpjét állítanám be, már csak azért is mert a 98 fat32-es és az nem látja az ntfs-t!
4/5 A kérdező kommentje:
Mindkét partícióm FAT32-es.
2011. márc. 6. 11:46
5/5 anonim válasza:
jah hát végülis lehet fat32 be telepíteni az xp-t bár annak én nem látom sok értelmét. na mind1, hát én ennyit tudtam segíteni, remélem tudsz még valahol tájékozódni. ha nem akkor dobj fel egy érmét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!