Mi az Apple sikerének a titka?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy drága, sok szoftverrel nem kompatibilis, nem európai embereknek találták ki, és kevés embernek van, ami szintén hátrány. De ha bemegyek a elektronikai üzletbe és meglátok egy Apple cuccot... Drágák a MacBookok és az iMacek is, de gyönyörű képük van, jól néznek ki, gyorsak, izlésesek. Nem akarok mást nézegetni... meghát op rendszere is jobb.2011. márc. 3. 16:10
1/7 anonim válasza:
Először is minőségi cuccokat gyártanak, a szoftverek is csak ellenőrzés után használhatók. Aztán a letisztult design is sokat segít.
2/7 anonim válasza:
a dizájn a kulcs.. nagymamám el akart menni venni egy mobiltelefont. Kijelentette, hogy ő képernyőérintős telefont nem kér. Beléptünk az üzletbe...nézelődtünk..meglátta az új iphone 4et és közölte hogy neki AZ kell... sajnos sokat kellet volna rá várni ezért lemondott róla mindenesetre...elég csinos darabokat gyárt
3/7 anonim válasza:
az, hogy a sok gazdag sznob gyerek azt hiszi, h ettől mekkora menő lesz és neki csak macbook, iphone, ipod és ipad jó, másra már rá se néznek.
ott villognak az órán, a könyvtárban a macbookjaikkal, egyedül hagyják a könyvtárban órákra,nem vicc!! és utána meg sírnak ha valaki elcsórja.
ez a sok sznob hülyegyerek az apple titka
5/7 czibles válasza:
marketing. mit sem ér a minőség jó reklám nélkül. sőt mi több a marketing sokkal többet ér, mint a minőség (lásd windows).
6/7 anonim válasza:
Egy megrögzött win user véleménye a mac-ről:
7/7 anonim válasza:
A drágasága a titka ! Az apple arra való hogy mutógasd hogy " én kő gazdag vagyok" másra nem való !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!