Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen notebookot ajánlotok?...

Milyen notebookot ajánlotok? Van további leírás is:D

Figyelt kérdés
A mostani laptopom egy Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510. Szegénykém már nagyon a végét járja,mivel júniusban lesz 5 éve h kaptam. Szeretnék valami újat venni.Mivel fotográfusnak fogok tanulni(18 vagyok) ezért vmi strapabíró nagy memós gépre gondoltam(képszerk.progik miatt),+ nagyon sokat netezek:D. Tudnátok ajánlani vmi jót?Árban olyan max 140-re gondolok.
2011. márc. 2. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első, ami eszembe jutott, az egy Dell lett volna, de ha 140 környékén gondolkodsz, akkor Asusok között nézelődj (iponon nagoyn jó leírás van róluk), megbízható típus, jól összerakott gépet kapsz a pénzedért.
2011. márc. 2. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:
És Mindenképpen AMD procival!Ugyan azon az áron nagyobb teljesítményűt kapsz:) és ha van eszed Operációs rendszer nélkül veszed, mert egy Windows eléggé megdobja az árát.
2011. ápr. 10. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!