Cs 1.6-ban hogy lehet gyorsan bunnyzni?
én régebben amikor cs-ztem akkor nagyon jól tudtam de nem nagyon emlékszem. De próbáld ki, hogy amikor az A-t nyomod olyankor az egeret is balra húzod és közbe space utána meg
D-t nyomsz és az egeret jobbra húzod. Ezt így egymás után és begyorsulsz pillanatok alatt. Ha jól emlékszem így
kellett :)
nah:
kikapcsolod vsync-et a vgadriverében,consolba beirod hogy developer 1, fps_max 400 és fps_modem 0. egér érzékenységet a cs 1.6 ban beállitásoknálkb 9 re teszed, és bhopozol ahogy szoktál, csak gyorsabb leszel. ez nem csalás.a consol a CS 1.6consolja. persze erős gép is kell hozzá.
ezek a szerveren múlnak:
a szerveren normális bhop config kell, mert ha nem jó alapbol a config akkor talán bhop se fog menni.(még1* leirom hogy a szerveré, ezeken te nem tudsz változtatni, ha szar a szerver életben nem leszel gyors.) Ambrosia deathrun szervert ajánlom. küldöldi de jó mapok és normális adminok, + jó bhop config. ami elején leritam megcsinálod, googlében rákeresel ambrosia deathrunra, ip jével csatlakozol a szerverre, és játszol.
kikapcsolod vsync-et a vgadriverében
ez mitjelent?Ja es felrakja valaki a szimpla cs 1.6 ot kösszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!