Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Cs 1.6-ban hogy lehet gyorsan...

Cs 1.6-ban hogy lehet gyorsan bunnyzni?

Figyelt kérdés
Már tudom hogy lehet bunnyzni de gyorsan hogy kell? PLS mondja el vki mert amin jáccok szerón ott nem mondanak csak annyit h ügyesen..
2011. márc. 1. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
jé még játszik ezzel valaki?
2011. márc. 1. 20:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen képzeld mert nem tom megszerezni az 1.8-at..És am se ezt kérdeztem hanem azt h gyorsan h lehet bunnyzni..
2011. márc. 1. 21:10
 3/12 anonim válasza:

én régebben amikor cs-ztem akkor nagyon jól tudtam de nem nagyon emlékszem. De próbáld ki, hogy amikor az A-t nyomod olyankor az egeret is balra húzod és közbe space utána meg

D-t nyomsz és az egeret jobbra húzod. Ezt így egymás után és begyorsulsz pillanatok alatt. Ha jól emlékszem így

kellett :)

2011. márc. 3. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
ha még aktuális akkor jelezd nem akarom leirni fölöslegesen :D.
2011. ápr. 16. 11:56
 5/12 anonim válasza:
hello utolsó. nekem leírod légyszives ?
2011. ápr. 18. 13:33
 6/12 anonim ***** válasza:

nah:

kikapcsolod vsync-et a vgadriverében,consolba beirod hogy developer 1, fps_max 400 és fps_modem 0. egér érzékenységet a cs 1.6 ban beállitásoknálkb 9 re teszed, és bhopozol ahogy szoktál, csak gyorsabb leszel. ez nem csalás.a consol a CS 1.6consolja. persze erős gép is kell hozzá.

ezek a szerveren múlnak:

a szerveren normális bhop config kell, mert ha nem jó alapbol a config akkor talán bhop se fog menni.(még1* leirom hogy a szerveré, ezeken te nem tudsz változtatni, ha szar a szerver életben nem leszel gyors.) Ambrosia deathrun szervert ajánlom. küldöldi de jó mapok és normális adminok, + jó bhop config. ami elején leritam megcsinálod, googlében rákeresel ambrosia deathrunra, ip jével csatlakozol a szerverre, és játszol.

2011. ápr. 20. 11:19
 7/12 anonim ***** válasza:
bővítés: ha nem olyan jó a géped akkor vegyél le mindenféle szépitő skin-t!(pl CS S skin.)
2011. ápr. 20. 11:20
 8/12 anonim ***** válasza:
és még1: úgy kell bhopozni ahogy 03-03 19:40 as leírta.
2011. ápr. 20. 11:21
 9/12 anonim válasza:
Nekem nemmegy valamiért, pedig úgy csinálom hogy A egér balra D egér jobbra...nem értem mért..
2011. jún. 20. 12:50
 10/12 CoD 4 válasza:

kikapcsolod vsync-et a vgadriverében

ez mitjelent?Ja es felrakja valaki a szimpla cs 1.6 ot kösszi.

2011. júl. 21. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!