Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most kaptam egy új gépet....

Most kaptam egy új gépet. Alig van meg egy hete, windows7 van rajta, de máris valami baja van. Valakinek hasonló?

Figyelt kérdés
Szóval bekapcsolnám, és már majdnem bekapcsolna de kiírja h nem tudott bekapcsolni, és megpróbálja kijavítani, de nem tudja, és amikor már vagy 6-szor újraindítom, és ugye megkérdezi h kijavítsa e, vagy normál módú és amikor már vagy 6x megcsináltam ezt akkor végre sikerül bekapcsolni, de a monitoron csak az egér látszik és 10 perc után bejön végre az asztal és semmi baja... Még alig van meg 1 hete, nagyon el vagyok keseredve, előzőleg semmi előjele ennek h nem jó, vagy nem tud bekapcsolni... Valakinek történt már hasonló? Nagyon kérlek segítsetek... :(
2011. márc. 1. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem fogd meg és tegyél rá egy új rendszert. Ha nem értesz hozzá, kérjél meg valakit, másfél óra alatt megvan.

Ha utánna is ilyeneket csinál akkor kezdhetsz hardverre gyanakodni.

2011. márc. 1. 20:28
 2/6 bothdani15 ***** válasza:
én amikor megvettem az új gépemet, nem volt rajta program és telepítés közben bejött a kék halál
2011. márc. 1. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát... ööö... köszi, ez bíztató... : ) xD
2011. márc. 2. 17:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet ahhoz valami köze, h minden bekapcsolásnál kiír egy ilyen kis szöveget h : windows aktiválása most, meg h a windows-t 10 napon belül aktiválni kell meg ilyesmik... ennek van köze hozzá? ha nincs akkor mi ez?
2011. márc. 6. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs hozzá semmi köze. Próba verziós a windows 7 -ed.
2011. márc. 7. 16:46
 6/6 kiss1999 válasza:
ha garis akk vidd vissza
2011. márc. 7. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!