Most kaptam egy új gépet. Alig van meg egy hete, windows7 van rajta, de máris valami baja van. Valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Szóval bekapcsolnám, és már majdnem bekapcsolna de kiírja h nem tudott bekapcsolni, és megpróbálja kijavítani, de nem tudja, és amikor már vagy 6-szor újraindítom, és ugye megkérdezi h kijavítsa e, vagy normál módú és amikor már vagy 6x megcsináltam ezt akkor végre sikerül bekapcsolni, de a monitoron csak az egér látszik és 10 perc után bejön végre az asztal és semmi baja... Még alig van meg 1 hete, nagyon el vagyok keseredve, előzőleg semmi előjele ennek h nem jó, vagy nem tud bekapcsolni... Valakinek történt már hasonló? Nagyon kérlek segítsetek... :(2011. márc. 1. 20:01
1/6 anonim válasza:
szerintem fogd meg és tegyél rá egy új rendszert. Ha nem értesz hozzá, kérjél meg valakit, másfél óra alatt megvan.
Ha utánna is ilyeneket csinál akkor kezdhetsz hardverre gyanakodni.
2/6 bothdani15 válasza:
én amikor megvettem az új gépemet, nem volt rajta program és telepítés közben bejött a kék halál
3/6 A kérdező kommentje:
Hát... ööö... köszi, ez bíztató... : ) xD
2011. márc. 2. 17:06
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet ahhoz valami köze, h minden bekapcsolásnál kiír egy ilyen kis szöveget h : windows aktiválása most, meg h a windows-t 10 napon belül aktiválni kell meg ilyesmik... ennek van köze hozzá? ha nincs akkor mi ez?
2011. márc. 6. 09:56
5/6 anonim válasza:
Nincs hozzá semmi köze. Próba verziós a windows 7 -ed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!