FONTOS! Mi okozza, azt, hogy ha minden ok nélkül leáll az asztali pc-m, viszont mikor az elosztót bekapcsolom azonnal elindul?
első ez nagyon jó volt +1
Szerintem a kapcsoló el van romolva és a rugó ami visszanyomja eltört avgy valami.Hogyha nem ez akkor a gép hibernálja magát esetleg próbáld újratelepíteni.
Hogyha kékhalállal áll le akkor a memória rossz.
Melyik részét nem érted?
Azt írtam, hogy használat közben váratlanul leáll a gép.
Másik eset, ha le van áramtalanítva az elektromos hálózat, és amint a hálózatban feszültség indukálódik, a számítógép magától elindul, bekapcsológomb megnyomása nélkül!
fú basszus, miért nem lehet, egy normális választ kapni? nincs baj a kapcsolóval..
én táphiba gyanakszom, de úgy látom, ti nem nagyon értetek semmihez...
előző vok.
És húzd le a bekacsoló gombot is!
Akkor sorban: A leállás elég sokmindentől lehet, a hőmérséklet ellenőrzéssel kezdeném (Everest). Aztán memória, táp...
Az automatikus bekapcsolás egy BIOS-beállításnak köszönhető, ott nézelődj mert a pontos név mindenhol más.
A hőmérsékletet kizárnám, ha nem gond, a bekacsológombot, hogy húzzam le?
tápot kicserélem
Ha ezek nem válnak be, akkor a memóriát, hogy ellenőrizzem?
Van ben 3 ddr1-es 512es memória, 4 foglalati hely van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!