Nem enged megnézni egy csomó képet?
Figyelt kérdés
Rentgeteg képem van és van olyan mappa amiben mondjuk van 20 kép abból 10-et megenged nézni a többire meg azt írja ki hogy, "A windows képnézegető nem tudja megnyítni a képet mivel vagy nem támogatja ezt a fájlformátumot vagy Ön nem rendelkezik a windows Fényképképnézegető legújabb frissitésével.Rámegyek a tulajdonságokra és JPEG(JPG)és ugyanez a formátum azok a képek is amit megenged nézni.Több száz képem van ilyen amit nem enged megnézni.És hol tudom ezt frissiteni? Köszönöm2011. márc. 1. 13:34
1/7 anonim válasza:
Ebből a többszáz nemengedimegnézni képből föltehetnél egyet, kettőt pl a kepfeltöltes.hu-ra,hogy véleményt mondhassunk.
2/7 A kérdező kommentje:
Feltölteni sem engedi azt írja nem JPEG stb fájl.De ha képen rámegyek a tulajdonságokra akkor JPEG-t ír.Nem értem esküszöm és légyszi ne nézzetek hülyének mert nem értek hozzá.
2011. márc. 1. 14:15
3/7 anonim válasza:
Próbáld akkor a ***** -ra, ott nem számít a formátum.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok de ne zavartasd magad sztem azért nem engedi megnézni mert egyszer bedöglött a vinyónk és a párom egy program segítségével hozta vissza a képeket amik odavesztek és azok között vannak azok a képek amiket nem enged meg nézni Tesó:D
2011. márc. 2. 10:47
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg a kép egy része felülíródott valamilyen másik adattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!