Valami vadbarom feltörte a skype-omat. Miért ilyen lassúak?
Figyelt kérdés
Írtam nekik mailt, ők is írtak vissza, meg mindig azt akarják hogy írjam le mikor vásárotlam utoljára kreditet meg stb, csak hogy én még az életbe nem vettem skype kreditet. Mi a faxomért nem lehetne egyszerűen visszaállítani az én mail címemre??2011. febr. 28. 19:46
1/4 anonim válasza:
Ha a Skype.com-on megpróbálsz belépni, ott van alatta, hogy Elfelejtett jelszó (Forgot password). Ott tudsz jelszótörlést kérni az e-mail címedre.
2/4 A kérdező kommentje:
csak mail címet változtatott, most már megoldódott a probléma, leveleztünk 1 napig, és vissza állították a címet az enyémre, én pedig jelszót változtattam.
2011. márc. 1. 10:36
3/4 anonim válasza:
Azt először nem írtad, hogy megváltoztatták az e-mail címet...
Valószinűleg azért nem olyan egyszerű, hogy írsz egy levelet egy másik címről, hogy te XY vagy és feltörték és csinálják meg, mert akkor én is írhatnék a te Skypodról olyat, hogy te csak feltörted és az eredeti tulaj meg én vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
nem, én ugyan arról a mail címről írtam, amin az accountom volt, és mellékeltem is a mailt, amin rajta volt hogy ők sikeresen megváltoztatták a mail-t. de mindt mondtam, msotmár visszakaptam, és sokkal nehezebb jelszóval védem.
2011. márc. 2. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!