Hogy szerezzem vissza a tárhelyet?
ezt már buktad sajnos... ha azt írod hogy formáztad akkor még lenne esély...(akkor ha nem másold oda semmit, abszolút semmit)
jártam már egyszer énis így azóta mindig megnézem mi van a lomtárban ha van benne valami :S
Előző. Olvasd el a kérdést még egyszer. Le akarta törölni a file-t, és sikerült is neki, de a hely ami felszabadult nem került jóváírásra.
Tippek:
1. Benézted, hogy mennyi szabad hely volt előtte.
2. Nézd meg a System Volume Information nevű mappát (rejtett rendszer, külön kell beállítgatni, hogy lássad és tudd módosítani. Minden meghajtó gyökerében van egy ilyen)
3. Formázzad le a vinyót (teljes nem fast)
4. scandisk/chkdsk (rendszerfüggő) teljes felület ellenőrzés opcióval
chkdsk már megvolt de az nem talált semmit
formázni nem akarom mert sok fontos cucc van rajta amit kb lehetetlen lenne újra megszerezni és nem tudom lementeni jó részét
System Volume Information hozzáférés megtagadva annak ellenére hogy egyedüli rendszergazda vagyok
mielőtt töröltem s az után is kb 5 giga volt a szabad hely
Külön kell engedélyezned, hogy a mappa tulajdonságainál látszódjon a "Biztonság" fül és ott hozzá kell adnod magad. Akármekkora admin vagy is a gépen, ahhoz a mappához alapvetően csak a rendszer fér hozzá.
A rendszervisszaállítást partíciónként lehet állítani. A rendszer meghajtón kívül szerintem letiltható az összesen.
A formázás pedig egy jó megoldás. Miért ne lehetne lementeni az összes anyagot? Kérsz valakitől egy merevlemezt ha más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!