Hogy csinálhatok Domain szervert?
domain.hu - kérdezd őket, de előre szólok:
"Az Internet Szolgáltatók Tanácsa, illetve az ISZT Nonprofit Kft. domain igénylőket közvetlenül nem szolgálhat ki, velük közvetlenül nem tárgyalhat. Domain regisztrációval kapcsolatos ügyben az igénylők számára az alábbi Regisztrátorok állnak rendelkezésre:"
Tehát ebből az derül ki, hogy elsőként CÉG-nek kell lenned.
A másik, hogy ha én tőled rendelnék domain-t és én küldök neked egy emailt, hogy a valami.hu-m adatait irányítsd át erre az IP-re, akkor illik NAGYON GYORSAN megcsinálni.
Nekem 5 percen belül elvégzik...
sem domain, sem dhcp szervert nem csinálhatsz engedély nélkül.
legyen szó otthoni netről, vagy szerverfarmról, egy nagyobb hálózat tagjaként fogod működtetni a szervert. Hoston nincs értelme a rendszertől eltérő szerver és cím, mert mivel fizikailag hozzájuk vagy kötve, nem fogsz működni.
az internetszolgáltatók meg egyenesen tiltják az otthoni gépen levő dhcp és dns szervert, azonnal szerződést bontanak, akinél találnak.
Miért? mert ezzel csúnyán át lehet irányítani az egész internetet, és adathalászkodni más adataival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!