Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul el a letöltésem?

Miért nem indul el a letöltésem?

Figyelt kérdés

Szeretnék leszedni vmit torrentről, de nem indul a letöltés.

letöltési sebesség 0,0kB/s az elöbb egy pillanatra felszökött 0,6kB/s, de vissza is megy 0ra!

El tud indulni még magától?ha így hagyom a gépet éjszakára egyszer csak elindul?

vagy esélytelen?

Viszont ha nem akkor mit csináljak?Töröljem inditsam újra a gépet és újra szedjem le, vagy törlés nélkül inditsam újra a gépet és úgy van esély az elindulásra?

uTorrentet használok, és mobil internetem van, ha ez számít.

2011. febr. 22. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak nincs seedelve a torrent. Keress egy másikat.
2011. febr. 22. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor azt soha nem is fogom tudni leszedni?

Vagy egyszer csak valamikor már le lehet?

Bocsánat a valószínűleg buta kérdésért, de nem szoktam torrentezni.

Nem igazán tudom hogy mi hogy van, csak az alapot hogy hogy kell elinditani a letöltést, meg hogy megkell várnom még vissza is tölt.

Viszont én csak ezt a játékot szeretném leszedni, és amit megpróbáltam most csak ez van fent nem rar ként, a többi mind rar vagy lemezképfájl, ill egy még volt fent ami nekem jó lett volna, de az vírusos.

Vagy ha esetleg nem nagy gond, és tudnál segíteni abban hogy ami rar ként jön el, azt hogy tudom telepíteni?

Mert gondolom winrar kéne a gépemre, de abban sem vagyok biztos.

Nem vagyok egy számító gép zseni.. :(

Ha jól gondolom hogy winrar kell, akkor azt ha leszedem valahonnan (már ha letudom), akkor az automatikusan használhatóvá teszi nekem a letöltött fájlt?

Köszönöm a segítséget!

2011. febr. 22. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen a rar fájlokhoz Winrar kell. Ha több rar fájlból áll az adat akk össze kell csomagolni amit úgy kell csinálni, hogy kijelölöd az összes rar fájlt jobb klikk-> kicsomagolás ide...

Jó ha tudod használni a Demon Tools -t mert azzal fel tudod rakni.

Írd le a játék nevét.

2011. febr. 23. 19:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.Közben sikerült leszednem a winrar-t is, meg a játékot is.

Amúgy Heroes III, bár nem működik valami tökéletesen, mert folyton le áll, nem tudom miért.

Épp most írtam ki kérdésbe, hogy mitől állhat le állandóan.

Még egyszer köszi a segítséget.

2011. febr. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!