Mitől pukkanhat szét az lcd monitor külső tápegységében a biztosíték?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem használtan a monitort.Két napig simán ment,most meg nem világít a led a táp dobozán.Szétszedtük és szét volt pukkanva a biztosíték üvege.Lehet túláramot kapott?Úgy van,hogy az elosztóba van dugva a táp(nem a gép tápjába).Bekapcsolom az elosztót akkor világít a monitor tápján egy led,ezután bekapcsolom a monitort.Kikapcsoláskor(amikor már nem megy a gép) viszont hiába nyomom a monitoron a kapcsolót nem kapcsol ki csak sárgán világit a ledje.Ujabb bekapcsoláskor viszont már nem világít a monitor ledje,be kell nyomni megint a gombot.Lehet összefüggésben a biztosítékkal?2011. febr. 21. 19:40
1/3 anonim válasza:
ha a biztosíték kiégett volna, abszolút nem működne a monitor.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem is működik most a monitor.Ez a bekapcsolási mód akkor volt amikor még működött(2 napig).Szétszedtem a tápot és láttam hogy szét volt pukkanva a bizti üvege.
2011. febr. 22. 17:02
3/3 anonim válasza:
Nem tudom aktuális e még,de ezekben a külső tápokban van biztosíték? Nekem az imént pukkant egyet és azóta nem világít a tápon a led és nem is ad áramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!