Miért nem emelkedik a hasznos választ adó százalékom?
Szinte naponta elég sok választ irok, nem beképzelten, de megitélésem szerint hasznosat. A százalék meg egy helyben áll. Kicsit bosszant, mert ha értelmeset is tudnék válaszolni, nem ösztönöz továbbiakra!
Engem ez se elégit ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1492421-..
"Ne taníts, hanem old meg a feladatot"
ez aztán garanciája a mostani fiatalok totális elhülyítésének...
Egyetértek, de nézd meg mit nem nyávognak ha egy tök egyszerű 100x feltett kérdésre azt írod hogy gúgl.hu
amúgy az én % is nagyon lassan változik, pedig jó helyen vagyok a toplistán. legalábbis a szt-ban.
Magyarázd el nekem, hogy ez számodra miért olyan fontos?
Egyesek ezt, csak jó mókának találják, mások csak úgy le/felpontoznak téged.
Hogy miért fontos számomra?
Annyira nem, mint gondolod, de kicsit idegesit, hogy ha némi tudás felvillan az agyamban és töröm magamat a válasszal és még annyit se kapok, hogy emelkedjen az a %-os mutató. Egyáltalán minek van, likvidálni kellene, akkor nem morognék.
Kapásból meg eszembe jutott egy gondolat: „A tudás megosztása nem lehetőség, hanem: KÖTELESSÉG!” Ilyen erkölcsi attitűddel rendelkezőket kivánok erre a weblapra!
Köszi az eddigi véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!