Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem emelkedik a hasznos...

Miért nem emelkedik a hasznos választ adó százalékom?

Figyelt kérdés

Szinte naponta elég sok választ irok, nem beképzelten, de megitélésem szerint hasznosat. A százalék meg egy helyben áll. Kicsit bosszant, mert ha értelmeset is tudnék válaszolni, nem ösztönöz továbbiakra!

Engem ez se elégit ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1492421-..

2011. febr. 19. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért nem emelkedik a %-od, mert csak hasznos válaszokat adsz. Olyan válaszokat adjál, amilyeneket a kérdező hallani szeretne.
2011. febr. 19. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
A kérdezőt ne nézd hülyének a butácska kérdése miatt. A kövér nőt dicsérd a szép szeme miatt. Ne taníts, hanem old meg a feladatot. No, most pontozzál....
2011. febr. 19. 17:49
 3/7 Panda Péter ***** válasza:

"Ne taníts, hanem old meg a feladatot"

ez aztán garanciája a mostani fiatalok totális elhülyítésének...

2011. febr. 19. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek, de nézd meg mit nem nyávognak ha egy tök egyszerű 100x feltett kérdésre azt írod hogy gúgl.hu

amúgy az én % is nagyon lassan változik, pedig jó helyen vagyok a toplistán. legalábbis a szt-ban.

2011. febr. 19. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Magyarázd el nekem, hogy ez számodra miért olyan fontos?

Egyesek ezt, csak jó mókának találják, mások csak úgy le/felpontoznak téged.

2011. febr. 19. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Hogy miért fontos számomra?

Annyira nem, mint gondolod, de kicsit idegesit, hogy ha némi tudás felvillan az agyamban és töröm magamat a válasszal és még annyit se kapok, hogy emelkedjen az a %-os mutató. Egyáltalán minek van, likvidálni kellene, akkor nem morognék.

Kapásból meg eszembe jutott egy gondolat: „A tudás megosztása nem lehetőség, hanem: KÖTELESSÉG!” Ilyen erkölcsi attitűddel rendelkezőket kivánok erre a weblapra!

Köszi az eddigi véleményeket!

2011. febr. 19. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább a lepontozás működik, mivel könnyebben nyomják meg a piros, mint a zöld kezet. Én is voltam egyszer valamikor 86%-os. De rég is volt...
2011. febr. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!