Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Filmfelirattal kapcsolatban...

Filmfelirattal kapcsolatban kérném a segítségeteket. Meg lehetne oldani valahogy, hogy lássam a feliratot?

Figyelt kérdés
Letöltöttem korábban egy filmet angolul, és kiírtam dvd-re. Viszont akkor feliratot nem szedtem le hozzá, amit most ugyan megtettem, de hiába neveztem át, mert a film a dvd-n van, a felirat meg a gépemen, így pedig nem jelenik meg vetítés közben a szöveg. Meg lehetne oldani valahogy, hogy lássam a feliratot? Vagy erre már keresztet vethetek?
2009. febr. 13. 17:24
 1/6 yuda ***** válasza:
Így már valóban nem lehet,de a mai áraknál már nem lehet akkora gond,hogy kiírd újra ,csak most már felírattal.Arra figyelj,hogy a film és felirat név egyezzen,csak a kiterjesztésük más a végén.
2009. febr. 13. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Dehogynem lehet! A GomPlayer-rel játszd le a filmet, jobb klikk open->subtitle és kiválasztod a merevlemezen azt a feliratot amit hozzá akarsz csatolni.

www.gomplayer.com

2009. febr. 13. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem egészen világos ez így.A gépen akarod nézni a filmet,vagy asztali playeren?

Ha a gépen,akkor mi sem egyszerűbb,másold fel a filmet a gépre.Bár lehet,hogy a playerek is be tudják tallózni,nemtom.Nem szoktam feliratos filmeket nézni,annyi film van,hogy Dunát lehetne vele rekeszteni,miért ne töltenék le szinkronosat.

Ha asztali playeren,akkor szintén másold fel a gépre,majd vso convertxtodvd-vel konvertáld át dvd formátumba,és tallózd be közben a feliratot is.Ha már eleve így lett kiírva,akkor először konvertáld vissza aviba autogordianknottal vagy winavival,és utána vissza megint dvdbe convertxtodvd-el.

2009. febr. 13. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Kész dvd-be is bele lehet varázsolni a feliratot, de időigényes, és bonyolult>>> [link]

Ha meg van a letöltött anyag, csináld azt amit az első válaszoló mondott, ConvertX-el, vagy WinAvi-val. Előtte azért nézz bele a filmbe a felirattal, nem csúszik-e...?

Ha nincs meg, lehet jobban járnál, ha újból megszereznéd az avi-t, mint varázsolnál...

2009. febr. 13. 20:37
 5/6 Hintalow ***** válasza:

Ehh, túlbonyolítjátok.

Ahogy az egyik előző válaszoló írta, egy gomplayerrel (vagy Mplayerrel, mert én arra esküszöm) nézed a filmet. Ezeknek a lejátszóknak tökmindegy, hogy hol van a film, és hol van a felirat, és hogy mi a formátumuk vagy a nevük, az sem zavarja őket, ha teljesen más feliratot teszel be a film alá :)

Az mplayernél van két tallózás gomb, az egyiknél a filmet, a másiknál a feliratot keresed meg, és utána szépen lejátsza őket egyszerre.

Nem kell itt feleslegesen másolgatni, vagy konvertálgatni.

2009. febr. 15. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, végül is félreérthető a "kiírtam dvd-re", mert értelmezhető dvd-video-nak is, ha a lejátszója nem divx-es...ebben az estben kell csak konvertálni, amúgy nem. A Gom-ban tényleg beolvasható feliratfájl, ahogy mondtad...
2009. febr. 15. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!