Lehet, hogy elrontottam a gépem?
:S
A minap kivittem a laptopom az ebédlőbe, mert nem volt semmi jó a tv-be, gondoltam nézek itt filmet míg végzem a dolgom. A tv mellett volt csak hely, mellé raktam (tudom, utána bátyám le is ordította a fejem, hogy nem lett volna szabad, de akkor még nem tudtam). A gép azóta is úgyanúgy működik, csak néha mintha magától elállítódna rajta ez az... és nagyon zavaró. Pláne, hogy nem tudom visszaállítani eredeti formájába.
A desktop windows manager Aero effects-jével van a baj...
Ugye nem lesz ennél nagyobb baja ezután sem?
Tanultam a leckéből, soha többet nem viszem a tv közelébe se..
:S
Nem hinném, hogy teljesen elrontottad...
Ha csak az Aero-val van baj, akkor az könnyű lesz megoldani.
Start Menü > > > Keresőmezőbe beütöd: Aero > > > Áttetszőséggel, és más vizuális hatásokkal kapcsolatos problém...-ra rákattintasz > > > Tovább gombra rákattintasz > > > Probléma észlelése felíratnál vársz 5-10 másodpercet > > > És kiírja mi a gond. Ezek után lehet, hogy lesz valami hibaelhárítás, vagy valami más javítás... De ez már a Windows dolga...
Ha továbbra se jó, akkor nem tudom mi lehet a baja...
Attól semmi baja nem lesz a gépednek hogy a tv közelében van...
Az ilyen dolgok el állítódhatnak akármitől,nekem egy áramszünettől elállítódott a boot és nem tudtam behozni a Windowsot elvileg nagyobb baja nem lesz a laptopodnak!
Köszi szépen mindenkinek! Már helyreállt a rend, mondjuk még most sem tudom mitől állítódott el... Maximális energia takarékra volt állítva, azért kapcsolta ki az effekteket...
Legalább legközelebb tudni fogom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!