Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet a következő...

Mitől lehet a következő probléma? Hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy amikor bekapcsolom a gépet, csak a hátteret jeleníti meg, se tálca, se ikon, csak a háttér.

Feladatkezelőből minden programot el lehet indítani.

Valami tipp, hogy hogyan lehetne visszaállítani?

2009. febr. 13. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Az explorered halt meg. Próbáld meg feladatkezeőből elindítani. (Csak simán explorer.exe, NEM az iexplore.exe, mert az net közben fut). Bár igaz, ezzel nem fog magától indulni, de legalább lesz valószínűleg asztalod meg ilyenek.

Próbálj meg valami frissítést feltenni hozzá, esetleg egy újabb verziójú explorert, talán kijavítja a mostaninak a hibáját.

2009. febr. 13. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha rám hallgatsz újrarakod az egész windowst.Szerintem kezd meghalni.Lehet,hogy valami vírus,de az is lehet,hogy simán csak magától ment sz@rrá.Nem elképzelhetetlen,ez nem linux,hogy évekig zavartalanul működjön akár egyfolytában is.
2009. febr. 13. 12:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló tippje nem jött be sajnos, nem engedi elindítani azt az exe-t. Vírusírtó most is keres, remélem azzal jutok valamira.

2. válaszolónak, kb. fél éve van rajta az Xp, nem több éve. :)

2009. febr. 13. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég annak néha egy hónap is.Javasolni szokták egyébként a három-négy havonkénti újratelepítést.
2009. febr. 13. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos az XP ritkán képes ilyen dolgokra, bár még mindig a legstabilabb oprendszernek tartom a Windows szérián belül, legalábbis a Vista hozzá képest sokkal hajlamosabb ilyen és ennél durvább összeomlásokra. Én is újratelepítést javaslok, formázással egybekötve természetesen, máshogy az ilyen, fatális problémákkal nem lehet mit kezdeni.
2009. febr. 13. 18:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére megoldódott a probléma, frissítettem a Spybot-ot és a progi sikeresen leszedte a kártevőt, így már minden helyreállt. Azért köszönöm mindenki segítségét, ment a +! :)
2009. febr. 13. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Viszont ez így akkor jó tanulság mindenkinek, hogy vírus/trojan is okozhat ilyen problémákat, én igazából nem szoktam elhinni, hogy ma még van ilyen, de ezekszerint van. Köszi a visszajelzést!
2009. febr. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!