Hogyan kell hálózatról telepíteni? Milyen program kell hozzá? Sima windows 7-em van, nem server opr.
vicces vagyok vagy sem, arról nem tehetek, hogy nem egyértelmű a kérdésed, sőt még inkább megtévesztő. azt hittem, hogy win7 van a gépeden. még most sem írtad le, hogy milyen OP rendszert akarsz telepíteni (bár gondolom win7-et, ha már olyanod van).
amúgy meg:
Az egyik gépen igen windows7 van, és win7-t (ha nincs más akk xp-t) akarok a másikra is. Ugyanazt a mentést nem húzhatom át, mivel a jelenlegi rendszer 64 bites, a másik gép viszont csak 32-es. A 2 gép között az egyetlen kapcsolat a hálózat, az utóbbian ugyanis se cd/dvd meghajtó nincs, se az USB portok nem működnek.
Remélem mostmár mindent tudsz.
fenti linket próbáltad?
Igaz nem olvastam végig, de szerintem működnie kell.
Igen, néztem már, de nem látja a kliens gép :(
Közben megfordult a fejemben egy olyan lehetőség, hogy virtuális gépen felhúzni egy rendszert rend hdd-re és utána azt át rakni a cél gépbe, de ezt még nem volt időm kipróbálni.
(Arra alapozom, hogy a jelenlegi rendszerem se ezen a gépen lett telepítve, mégis fel tudott állni a rendszer egy teljes konfiguráció csere után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!