Nem tudom helyesen megnyitni a helyi lemez C, D, E, F stb. partíciókat?
Arról lenne szó hogy egy pár hete olyat csinál a gép hogy
ha megakarom nyitni pl a helyi lemez c akkor nem nyissa meg hanem automatikusan akarja lejátszani de nem csinál semmit.Szóval ha jobb egérgombbal lépek rá akkor nem azt adja ki hogy megnyitás hanem automatikus lejátszás és nem csinál semmit.Alatta van hogy megnyitás arra is rálépek de akkor se csinál semmit.Csak úgy tudom megnyitni ha az intézőbe lépek be!!csak én már megszoktam hogy 2 katt és bent vagyok és nekem ez így nem nagyon jó:( Aki tudja az megtudná mondani hogy mi a gond és hogy lehet megoldani és lehet valami köze annak hogy a rendszer helyre állítást se tudom alkalmazni mert már azzal is próbáltam kiküszöbölni a hibát de az se csinál semmit.
az első válaszolónak:ez a program tényleg bevált és már el is tüntette az automatikus lejátszást.
A második válaszolónak:én is gondolkoztam a windows újra telepítésén de még elég hamar lenne mert nekem 1-1,5 évig is eltart egy op rendszer.Csak most bolondult meg valamiért de már meg is oldottam a programmal.
Köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!