Miért van olyan sok facebook kérdés a gyk.hu-n?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag óránként jönnek a kérdések:
-hogy regisztrálok?
-hogy törlök?
-hogy nézem meg?
-hogy nézik meg?
-megtudják nézni?
-megtudom nézni?
-hogyan tudom megnézni?
-hogyan tudom feltölteni?
-hogy veszem fel?
-hogy adom le?
-hogy nyitom meg?
-hogy zárom be?
-nem tudok be lépni
...stb..stb..stb
Mégis miért lett olyan elterjedt a facebook ha ennyire nehéz használni hogy szinte óránként jönnek ugyan azok a kérdések?...Nem vagyok regisztrálva facebook-on,de szeretnék.Viszont ha ilyen nehéz használni inkább le teszek róla.Ezért kérdezem:)
2011. febr. 13. 20:53
1/5 anonim válasza:
Nem tom de elég fárasztó, ha külön "menüben" lennének az oda vonatkozó kérdések a kutya se nézne rá. Virtuális ördögszekerek gurulgatnának ott..
2/5 anonim válasza:
Nem nehéz, bár én angolul használom, úgy sokkal érthetőbb az egész.
3/5 anonim válasza:
lassan lehetne neki itt egy külön kategória :P
4/5 anonim válasza:
Azért mert sok gyökér ember van el sem tudjuk képzelni hányan vannak rossz belegondolni... ez pont olyan mint az okostelefonos kérdések amikor a friss user az új 100ezres telójával kapcsoltaban megkérdezi hogy fizetős e rajta a wifi? vagy hogy a bejelentett lakóhelyétől 200km-re van e mobilnet mert hogy ilyen kérdés is volt már xD
5/5 anonim válasza:
Azért, mert a facebook-ot nagyon sokan használják, és ezeknek a többsége SÖTÉT (mármint sötétebb, mint az átlag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!