ECDL/ Szövegszerkesztés. Hogy kell beírni a szöveget a vizsgán, hogy pontot kapjak? Többi:lent
Figyelt kérdés
a neten ezt találtam: A térköz beállítására vonatkozó pont akkor jár, ha a vizsgázó egyáltalán nem alkalmaz Enter, vagy Shift+Enter billentyűket a bekezdések közti távolság beállítására.
ha egyáltalán nem alkalmazok entert vagy shift+entert,akkor hogy írjam be a külön bekezdéseket?
írjam be először az egész szöveget teljesen egybe, vagy hogy?
Segítsetek,holnap vizsgázok,és át szeretnék menni.
2011. febr. 13. 18:30
1/6 anonim válasza:
Nyilván ha új bekezdés, akkor kell egy enter. Itt arról van szó, hogy nem üthetsz egymás után 100 db entert, hanem térközzel kell beállítanod. De 1 enterre nyilván szükség van, hogy új bekezdést tudj kezdeni.
2/6 anonim válasza:
Bekezdés végére 1db enter kell. De üres sort 2 bekezdés közé TILOS enterrel csinálni! Erre van a sorköz beállítás.
3/6 anonim válasza:
Térközt kell állítani.
Egynél több enter egymás után nem használható.
A tabulátor gombbal is vigyázz.
Én ezek miatt buktam meg elsőre.
4/6 A kérdező kommentje:
A tabulátornál mire kell figyelni?
2011. febr. 13. 21:20
5/6 anonim válasza:
Ne üss egyszerre egynél többet.
Illetve, ahol pl. 4 tabulátor kell egymás után, de kettő pontozott és kettő üres, akkor üthetsz.
Sajnos nem tudom jobban elmagyarázni. :(
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, értem :)köszi
2011. febr. 13. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!