Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megbolondult a gépen. Bekapcso...

Megbolondult a gépen. Bekapcsol, de rögtön utána kékhalál és leáll. Mi lehet a baj? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tehát bekapcsolom, elkezd tölteni, eljut odáig, hogy bejöjjön az az ablak hogy Windows és alatta tölti azzal a "kis kék csíkkal". Előtte megkérdezi,hogy Csökkentett móddal vagy Csökkentett mód hálózattal vagy Csökkentett mód parancssorral vagy Windows normál módú indításával szeretném bekapcsolni. Akármelyiket választom csak a "kis kék csík"-os töltésig jut el, majd leáll és újraindul és akárhányszor próbálom. Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek! :( Köszi előre is.
2011. febr. 12. 17:12
1 2 3
 11/25 norbee18 ***** válasza:
sztem elöbb próbálkozz XP telepítéssel ha úgysem jó akk szervízbe vele és majd megmondják h mi a baj am meg h megnézik azér nem mindenhol kérnek pénzt csak ha otthagyod
2011. febr. 19. 21:39
 12/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Nekem is volt régen ugyanilyen problémám, és általában csak egy vírus okozta. A szervízben egyszerűen 2-3000FT-ért újratelepítették, és kész. Semmi alaplaphiba, semmi bios módosítás. De azt nem értem hogy az egyik válaszoló miért írta azt, Cmos resetet kell csinálni. Ha a számítógépet használó személy nem állítgatott át semmit a BIOS-ban, akkor ott valószínüleg minden rendben van, mivel az csak úgy nem állítódik el. Úgyhogy kedves kérdező, az én szerény véleményem szerint egy újratelepítés megoldhatja a problémát.

2011. febr. 19. 21:47
 13/25 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok még mindig.

Valamelyik válaszoló linkelte be az alábbi linket:

[link]

Mindössze csak annyi a probléma vele, hogy a kérdezőnek az operációs rendszer nem töltődik/bootol be. A számítógép maga elindul, csak az operációs rendszer( jelenesetben Windows XP Professional) nem tud betölteni. Egy egyszerű újratelepítés orvosolja a problémát.

2011. febr. 19. 21:52
 14/25 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a kedves válaszolók többsége, csak a belinkelt oldal elejét olvasta el, pedig továbbhaladva, nagyon szépen, és magyarul fel vannak sorolva a lehetséges hibák. És mivel a kedves kérdező csak nagyon szűkszavúan foglalkozik a hiba előzményeivel, sorra végig kell venni a hibalehetőségeket. Ugyanis a gép nem véletlenül kérdezi meg, hogy csökkentett móddal kíván e üzemelni a kedves kérdező, ugyanis ezt mindig megelőzi valamilyen, a géppel, vagy a szoftverrel történt esemény. Ha tatai vagy szívesen segítek. Azért megkérdezem: a csökkentett módot kipróbáltad?
2011. febr. 19. 23:27
 15/25 anonim ***** válasza:
:) [link]
2011. febr. 20. 02:19
 16/25 anonim ***** válasza:

Amit a kérdező leir, az nem kékhalál jelenség! Ujra kell telepiteni az op. rendszert /XP-t, W7-et, de talán az ingyenes Linux-ot kellene rátenni, vele kipróbálni/

Az "igazi" kékhalál jelenségek és okok széles skálájáról itt lehet sokat olvasni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=18&keres..

2011. febr. 20. 08:32
 17/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok választ. Sajnos nem vagyok tatai, de mindenképpen elviszem szervízbe.A csökkentett módot is próbáltam, semmi.Egy utolsó kérdés: Ugye azt meg tudják oldani, hogy ne törlődjön le semmi a gépről az újratelepítéskor? Mert hallottam már olyat, hogy minden elveszett újratelepítéskor. De ez nekem hatalmas veszteség lenne, mert annyi minden van a gépen ami fontos, hogy azt el nem tudjátok képzelni, szóval tényleg nagyon fontos lenne hogy megmaradjon minden rajta.

Bocsi, hogy ilyen sokat kérdezek.Tényleg nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.

2011. febr. 20. 10:30
 18/25 anonim ***** válasza:

A programok elusznak.

Levelezések: Ha internetes leveleződ van /gmail, freemail, indamail, citromail stb.../, a neten maradnak, ujratelepités után bejelentkezéskor mind megtalálod.

Ha levelezőprogramod/Outlook, Thunderbird, Outlook Express stb.../is van, az is uszik, abból ki lehet menteni a leveleket vagy ha kevés van, átküldöd egy internetes levelezőbe. Ha ilyen nincs, érdemes regizni egyet.

Az adatokat /data/ Te is lementheted. Ha ráfér CD-re, ha nem fér rá, akkor DVD-re. De kérésre a service ezt is megoldja.

2011. febr. 20. 11:55
 19/25 anonim válasza:
álisd vissza a gépet nekem is volt már ienem
2011. febr. 20. 12:29
 20/25 A kérdező kommentje:

Tehát meg tudják azt oldani hogy lementenek mindent és visszarakják?

Nem tudjátok hogy mennyiért csinálják?

Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy mit akar ez jelenteni: 'állitsd vissza a gépet'?

2011. febr. 20. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!