Mennyire legális más IP cime után kutakodni, illetve megszerezni?
Legális, de ha rosszat akarsz, akkor kapd be:)
És egy IP-vel nem sokra mész, ha csak nem...:P
19:59 Sajnállak.A kérdés nem arra utal, hogy én akarok kutakodni - netán - utánad.Az előjel ellenkező.Kár, hogy nem érted.Azért én mégsem mondom:kapd be.Ez a Te stilusod.
Ha már ennyire profi vagy a témában, akkor áruld el, milyen vonatkozásban, mivel tudnak nekem rosszat csinálni?
Hogyan tudok ellene védekezni akkor, ha ismerem és akkor ha nem ismerem a kiváncsiskodót?
Érdekes...:)
Én csak annyit mondtam, hogy ha rosszat akarsz, akkor kapd be??? Ezek szerint rosszat szeretnél?? Ó, persze, hogy nem, hiszen írtad:P Mindegy...
Ha nem a rendőrségtől vagy valami gonosz bácsitól bújkálsz, akkor nincs mitől félned, főleg ha van egy jó tűzfal a képeden. IP alapján ki lehet deríteni, ki vagy, mit csinálsz a neten, de ehhez profinak kell lenni, szóval ha nincs mitől félned, akkor nyugi.
a bekeretezett részbe gépeld be az IP számot és amit lehetsz megtudsz a címmel kapcsolatban.
(ha van benne, előbb töröld ki)(
Mindenek előtt köszönöm a válaszokat.Valamelyest közelebb jutottam a témához.Tehát legális, ha nem ellenem használja fel az aki megkereste.
Én magam teljesen makulátlan vagyok, de attól függetlenül bosszantó, ha macerálnak.Az illetőt ismerem, ha nem is találkoztam vele soha személyesen.
Hol ezzel, hol meg azzal piszkál.Mondom, fogást nem talál rajtam.
Annyira tudatlan vagyok a dologban, hogy a magamét sem tudom.Tehát tőlem nem kell félnie annak sem akinek be kellene kapnom.(Azézt annyira nem vagyok tudatlan, hogy ne tudnám mire gondoltál)
Tényleg a saját IP számomat hogyan tudom meg?
Abba a bizonyos bekeretezett részbe magamét kell beirni? Majd ha megtudom?
Távol áll tőlem még annak a gondolata is, hogy valakié után kuthásszak.Különben is mit tudnék vele kezdeni.
Akinek van véleménye és a kérdéseimre is válaszon, annak külön köszönet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!