Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom visszaállítani az...

Nem tudom visszaállítani az Y-Z kombinációt! Valaki tud segíten, i?

Figyelt kérdés

Újratették a Windowsom, és most minden az eredeti helyén íródik, holott én úgy szoktam meg, hogy az Y és a Z fordítva van. A múltkori Windowscsere alkalmából sikerült beállítani a Hungarian billentyűzet helyett a Hungarian 101-et, de most hiába tettem be ugyanazt még mindig normál módon írja. Idegesít mert folyton rosszul írom az Y/Z-t, és még nullásom sincs, csak ha átteszem angolra.

Mi lehet a gond? Hogy álljak neki?

2011. febr. 7. 09:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi nem stimmel nálad. Azt sem nagyon értem, hogy qwerty vagy qwertz kiosztást szeretnél. Általában az ilyen beállítások véglegesítéséhez jót tesz egy újraindítás, remélem az megvolt. Az Alt+Shift billentyűkombinációval tudsz gyorsan nyelvet váltani. Ha már mindent megpróbáltál és mégse megy, akkor meg csinálhatsz "egyedi" kiosztást ezzel: [link]
2011. febr. 7. 10:17
 2/2 anonim válasza:

Hali! Bocsi a késői válaszért, de most tapasztaltam én is ezt a problémát, és megtaláltam a megoldást.

Annyit kell tenni, hogy megnyomod egyszerűen a billentyűzeten a SHIFT+CONTROL-t. Az ALT+SHIFT csak a nyelv váltásra jó!

2016. jan. 18. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!