A Sajátgép > Számítógépen tárolt file-ok nem a "C" meghajtón vannak? (BŐVEBBEN LENN! )
Ha megnyitom a Saját gépet akkor a "Megosztott dokumentumok" és a "User dokumentumai" az a Számítógépen tárolt file-oknál vannak.
Tehát az nem a merevlemezen van?
Azért volna fontos, mert szeretném Eraser-rel vagy FileShredder-rel a merevlemezt kicsit megtisztítani, de akkor ami régen a dokumentumok közé volt mentve így nem fog végleg eltűnni?
Oda nem lesz hatással?
(pl: A file shreddernél választani lehet, hogy melyik meghajtót akarom shreddelni, A, C, F)
A segítséget előre is köszönöm!
A "Sajátgép" a nagyobb gyüjtőfogalom. Magában foglalja az összes meghajtót. Ha csak egy wincsesztered van, és az nincs megosztva többfelé, akkor az a C meghajtó. Az "A" meghajtó a floppi, és az F meghajtó a "DVD író, lejátszó."
Megtisztítani , töredezettségmentesíteni stb jelen esetben csak a C meghajtót tudod. Én egyébként nem tudom, mit jelent az, hogy megsreddelni. Szerintem inkább használj magyar szavakat, vagy közismertebb egyéb kifejezéseket. Főleg, ha most kezded a szakmát tanulni. A tisztítással semmit sem tudsz elrontani, és bele sem fog törölni semmibe. Olvasgasd a témában a windows súgót. Keress rá a szójegyzékben egy egy fogalomra, és próbáld az útmutatása alapján végig csinálni.
és ne feledkezzünk el a büdös zokniról sem, az is elfér a tetején
Kérdező:
Inkább ne nyúljál hozzá, mert nagyon nem érted.
Köszönöm a gyors válaszokat!
A gépet használtam vettem évekkel ezelőtt.
Én semmi ilyesmit sem állítottam át, amióta nálam van így van.
Itt a probléma, erre gondolok:
Ezen világosan úgy látszik, hogy külön vannak számítógépen tárolt file-ok és külön a merevlemez meghajtó.
Bár amit a dokumentumok közé behelyezek az megjelenik a C > Documents and Settings > User > Dokumentumok mappában is fordítva is igaz.
A shreddelés alatt azt értem, hogy FileShredder, Eraser vagy hasonló programokkal megtisztítani.
Így tudtok segíteni?
MINDEN A WINYON VAN :)
vagyis a C:\ meghajton
A C mappaszerkezetében el tudsz navigálni a dokumentumokhoz...szóval, minden a C-n van!
Ez csak egyfajta azonnali elérést segíti. Sokkal jobb, ha majd csinálsz két partíciót a jelenleg egyből. Tehát két részre osztod a jelenleg egyben lévő hdd-t. A C-n az opr, a D-n az dataid, szépen rendszerezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!