Miert kapcsolodik ki magatol a gepem?
Sokszor megtortenik az utobbi idoben h kapcsolodjon ki a gepem magatol de rokton vissza is indul magatol es nem tudom h mi okbol?
Valaki tudna segiteni h kideritsem h mi a baja?
koszi elore is
Ha emlékszel,hogy konkrétan valamit feltelepítettél és utána viselkedett így a géped,akkor azt töröld és nézd meg úgy-lehet szerencséd lesz.
Futtass le egy vírusirtást(ne gyorsat,hanem mélyet)-lehet ez is ok.
Ha ez sem segít,akkor állítsd vissza egy régebbi időpontra: kellékek/rendszereszközök/rendszer-visszaállítás-egy olyant válassz,amikor még működött
ha semmi nem segített,akkor írj be újra!
Hardver: 1.RAM hiba 2.Alaplap (lehet, kontakt hiba is!)
Szoftver: V.mi új szoftver vagy driver frissítés, telepítés?
Tiltsd le az automatikus újraindulást, és csökkentett módban, kizárásos hibakeresés.
Ennek rengeteg oka lehet. Az előttem hozzászólók már mondtak pár tippet. Az sincs kizárva, hogy a CPU hűtőd elszállt (túlmelegszik a gép, leáll). Esetleg a VGA hűtője. Vagy a táp. Esetleg áramingadozás (elég egy pillanatnyi áramkimaradás).
Feltételezem, hogy asztali gépről van szó. Vedd le a házad oldalát és nézd meg, hogy minden ventillátor pörög-e (sűrített levegővel kifújhatod a géped belsejét, kikapcsolt állapotban). Vannak célprogik, amik vizsgálják a RAM-ot, CPU-t, VGA-tesetleg monitorozzák a gép feszültségfelvételét. Rengeteg oka lehet.
Én ebben az esetben a CPU hűtőre szavazok. Szerintem túl melegszik a géped.
Ugyan ez a problémám volt, ami RAM cserével megoldódott.
(Duálban volt a 2 Kingmax, és az egyik hibás volt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!