Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha valakinek ilyen kérdése...

Ha valakinek ilyen kérdése lenne, hogy miért van Windows 7 telepítése közben ilyen hiba?!

Figyelt kérdés

A Windows nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat. Lehet, hogy a fájl sérült vagy hiányzik. Győződjön meg arról, hogy a telepítéshez szükséges összes fájl elérhető, és indítsa újra a telepítést. Hibakód: 0x80070570

A hiba oka, hogy NE TDK lemezre írd ki, hanem Pl:Verbatimra!

2011. febr. 2. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem TDK lemezen van és érdekes tudtam boot-olni róla és telepíteni is tudtam.

DVD tökmindegy milyen csak a képfájl származása nem... Sok sufni release Windows 7 szart sem ér... sufni rls SP1-el sem. Eredeti módosítatlan lemez-képfájlt kell 4x-esen írni, lehetőleg Nero-val és akkor fasza!

2011. febr. 3. 00:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Tök mindegy,hogy mivel írod,az a lényeg,hogy a lehető leglassabban.Írhatod pl ashampoo,imgburn,cdburnerxp,alcohol,clone cd,dvddecrypter

És nem mindegyik buhera rossz.Az enyém is az és tökéletes.Benne van jópár frissítés,és előre aktiválva van.

2011. febr. 3. 01:13
 3/6 Jason Becker ***** válasza:

Srácok! Szerintem azért az is fontos, hogy mivel "sufni-tuningolod" a képfájlt, arról nem is beszélve, hogy MDS (Media Descriptor és az Alcohol 120%-é) kép-file, ISO, vagy NRG...

És nem árt biztonsági másolat készítése előtt megnézni a védelem típusát sem! :)

2011. febr. 3. 04:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a leglassabb sebességnél lesz a legjobb írásod. A lézer teljesítményének kalibrálásába nem csak a sebesség szól bele. Nekem a régi 107es Pio-m 6x-os sebességnél írta a legjobban a DVD-t. Régen volt már hogy audió 2x nagyobb sebességnél ugrott...
2011. febr. 3. 09:02
 5/6 Jason Becker ***** válasza:

Az utolsónak is írom, de mindenkinek...is

Ha már lemezírási sebességről beszélünk, az sem mindegy, hogy tojáson lépkedő üzemmódra váltod magad, vagy végigdübögöd a szobát 15 percen keresztül. Tehát egy lézeres írásnál - ahol nyilván nincs fizikai kapcsolat író és írott felület között - rengeteg tényező járul hozzá a munkafolyamat eredményességessénének meghatározódásában... XD

2011. febr. 4. 09:34
 6/6 anonim válasza:
Ez nem hülyeség. Én már vagy 6féle lemezképpel próbálkoztam, amik elvileg mind jók voltak, mésgis ezt a hibát dobta ki. (TDK lemezre írtam őket.)Már nem tudtam mi lehet a baj, elkezdtem guglizni, aztán hogy ezt olvastam kipróbáltam más lemezzel és úgy jó volt. Köszi szépen kedves "kérdező".
2011. aug. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!