Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi van a Vissza a Jövőbe című...

Mi van a Vissza a Jövőbe című filmtrilógia DVD-lemezre írásával?

Figyelt kérdés
Probléma: A netről letöltöttem az egész Vissza a Jövőbe trilógiát, mind a három részt. Nos, ezt a három részt én ki szerettem volna másolni CD-re, egy DVD-R lemezre, itt a lemez adatai: 120 min. 4.7 GB fér rá. CDBurnerXP nevű író programmal írtam egyszerre a három filmet. Az a gond, hogy amikor beteszem a DVD-be, ez első résznél mindig megáll az 01:18:10 másodpercnél kb. És nem emgy tovább. A máodik rész príma, az fasza, de a harmadiknál megint így van, hogy megáll! Mit tegyek, mivel van baj. Az író programmal, a DVD lemezzel amit veszek, a DVD-mel, vagy most mivel? Help!
2011. febr. 2. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg vedd meg a boltban a filmeket, azokkal a lemezekkel biztos nem lesz baj.
2011. febr. 2. 13:05
 2/2 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy megpróbáltam megvenni, de már nem lehet sehol, így visszautaztam a múltba, hogy ott majd megveszem, megvettem, ide jöttem a jelenbe, de mire ide értem már teljesen más volt minden, mert, később kiderült, hogy amíg ott voltam, véletlenül megakadályoztam, hogy megszüllessek, így nem születtem meg, és amikor ott voltam a jelenbe nem volt családom, volt de senki sem tudta ki vagyok, mivel nem születem meg, megint visszamentem a műltba, hogy megakadályozzam ,hogy visszamenjek a múlba, megakadályoztam, demivel akkor már ugye nem mentem a múltba, nem akadályozhattam meg, hogy megakadályozzam azt, hogy ne menjek a múltba, így szóval nem akadályoztam meg, hogy visszamenjek a múltba, így még mindeig a mútban voltam, és a családom nem ismert, de akkor megint vsszamentem, megakadályzni, hogy megakadályhassam, azt hogy megadakádolyozzam azt, hogyne akadályozhassam megy, hogy visszamenjekl a múltba, és megakadályozztam, és sikerült, de mivel most itt vagyok, és megakadályoztam, hogy megakadályozhassam, hogynb e kadályozzam, meg hogy nem mehessek vissza a múltba, hogy megakadályozhassam, ezért most, megakadályoztam, hogy visszamenjek, de mivel ezt megtettem, nem lehet, itt, mivel azt is megakadályoztam ezzel, hogy visszajussak s jelenbe, és ezmiatt, nem lehet, itt, és mivel még is itt vagyok nem tudtam megakadályozni, hogy viszamenjek a múltb, hogy megakadályozam, hogymegadadályozzam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam,hogy megakadályozam, hogy vissza menjek a múltba. ugye, nem érted? hát, kár
2011. febr. 2. 15:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!