Call of Duty Modern Warfare 2 Private match problámék. Katt pls?
Nah szóval az van hogy haverrékkal akarunk menni private match-re el is indítom a game-t megnézem az ip-met megadom és csatiznak vagyis csak akarnának mert amint beütik a console-ba (AlterIWnetes a játékunk)hogy connect és az ip-met elkezd számol próbálkozik csatlakozni de olyan 20 körül kiírja h "Unable To Host To Connection" mondom hogy jólvan megadom a routerem IP-jét (Blekin 54g routerem van) annál is ugyan ez. Próbáltam ugy h kikapcsolom a vírus írtom tűzfalát a routerem tűzfalát +a a windows-ét de akkor is ugyan ez volt... Meg próbáltam azt hogy beírom a cím-hez a routerem IP-jét (hogy engedélyezzem az UPnP-t) de ez 2 napja nem sikerül (ez előtt jó volt csak most tudtam meg az UPnP-s cuccot) mert most beírom elkezd tölteni és semmi mintha rosszul írtam volna be de biztos hogy jól írtam be... Szóval ha valaki tudna erre válaszolni hogy miért és hogy lehetne megoldani nagyon megköszönném. Ha esetleg valamien patch vagy iesmi kéne akkor linket is pls
UI.: Előre is köszi (:
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!