Miért hozza ki ezt a hiba üzenetet?
Föltettem a City Bus Simulator 2010-et, mikor elinditom, csak ezt látom : The engine wan unable to create a suitable graphics context.
Please make sure your graphics hardware meets the minimum requirements.
If you're running in windowed mode for the first time and you see this message, make sure your desktop colog depth is set to 32-bit color.
Nos ,nem tudom mi a baj, 32-biten van a monitor, nem ablak módban, a grafikus kártyám Ati hd5450-es, a proci csak egy magos intel pentium D 2.80 ghz, a ramból 1gb-van,
nem értem, valamit felkellene tennem? Kérem segitsetek, köszi :).
Én arra tippelek hogy egyszerűen nem kompatibilis a grafikus kártyáddal.Sajnos előfordul az ilyen:(
De ha régebben tökéletesen működött ugyan ezzel a grafikus kártyával,akkor próbáld meg a grafikus kártyád illesztő programját frissíteni.Ha frissítetted a graff kártyád illesztő programját azóta hogy utoljára játszottál a játékkal de most nem fut,akkor az a baj.Ilyen is előfordul néha.Várd meg még a játéknak ki jön egy újabb verziója,frissítése,javítása vagy térj vissza az illesztő programnak ahhoz a verziójához,amivel működött.Az eszközelőben vissza tudod állítani a régebbi verziót.
Ha régen másik graff kártyával használtad akkor nincs mit tenni..Nem az a baj hogy új a graff kártyád vagy hogy Directx11-et támogat.Egyszerűen a játék nem támogatja EZT a grafikus kártyát,ahogy írtam ez előfordul,ezzel te nem tudsz semmit csinálni,a játék fejlesztőinek kell ezt megoldani,ha egyáltalán foglalkoznak ezzel a kompatibilitási problémával.
Például az Intel GMA grafikus csipekkel nem kompatibilis a Call of Duty2 és a FarCry.Ezzel sajnos mi nem tudunk mit tenni.
Ahogy nézem ez a játék első sorban nVidia grafikus kártyákra lett optimalizálva,szal az ATI-val finoman szolva be *optad ha nagyon szeretnél ezzel a játékkal játszani.
Sajnos nincs mit tenni ha ennél a grafikus kártyánál maradsz,minthogy vársz a játék fejlesztőire hogy megoldják ezt a dolgot egy patch-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!