Logitech QuickCam Communicate STX, hogy lehet vele msnen videóhívást csinálni? Mikrofon? Bővebben lent. (webkamera)
Figyelt kérdés
Először is nem vagyok számítógép zseni, nem is értek igazából hozzá.
A kép megjelenik, de nem hallják azt amit én mondok. Miért?
Nincs benne eredetileg mikrofon? Vagy valamit be kell állítani? Vagy venni kell hozzá egy mikrofont?
Előre is köszi a válaszolkat köszi.
ÉS ha lehet nagyon részletesen válaszoljatok mert nem vagyok otthon a számítógépezésben.
2011. jan. 30. 19:26
1/1 anonim válasza:
Esetleg nézd meg a Vezérlőpult --> Hangbeállításokat és ott ha tudod állítsd át az alapértelmezett hangszóról a camerára illetve annak a hangszórójára. Ha itt nem tudod, akkor MSN-en próbáld meg az Eszközök --> Beállítások --> Hang és videobeállítások fülön. Ott mindent megtalálsz, a hangerőt be lehet állítani és az alapértelmezett eszközt is. Ha létrejött a hívás akkor a kép mellett még tudod a hangerőt állítani illetve a partner képe mellett az ő hangerejét. Ha így sem megy, nincs több ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!