Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a HP Pavilon...

Mi a véleményetek a HP Pavilon notebook-ról?

Figyelt kérdés

[link]

Egy haverom ajánlotta, szerinte ezen már elfut az AutoCAD.

Mit gondoltok?

2011. jan. 30. 10:31
 1/2 A kérdező kommentje:
Pontosítok. hp pavilion
2011. jan. 30. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Habár az linket nem tudtam megnyitni, azért találtam hasonló terméket. Alapvetően nem tűnik rossz konfignak DE. Ennyi pénzért kapsz munkára alkalmasabbat is. Nekem az a tapasztalatom, hogy az AMD játékra tökéletes, de munkára még mindig jobb az intel. Graf kártya szintén hasonló kategória. A dx11 és az 5.0-ás Shader inkább a játékok világa mint a munkáé.

Bevallom a CAD programokat annyira nem ismerem, de a tervező szoftok nagy része openGL alapú. Ebben viszont az NV kártyák még mindig jobbak a radeonoknál.

Az esetleges többi kommentezőnek üzenem, nem fogok belemenni egy intel vs amd illetve NV vs radeon vitába. Javaslom aki válaszolni akar, írja le a tapasztalatait, és a kérdező majd dönt.

2011. febr. 3. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!