Nem tudom meghallgatni. Hogyan?
Figyelt kérdés
a bbc honlapjáról szeretnék letölteni angol hangoskönyvet de RAM formátumban tölti le és a Windows Media Player nem játsza le. Hogyan tudom meghallgatni?2011. jan. 29. 13:32
1/3 anonim válasza:
A ram formátumot külön cég fejlesztette ki, a microsoftos media player nem támogatja ...
real media player le lehet játszani
2/3 anonim válasza:
A .ram a Real Audio formátuma, használd a Realplayert [link]
DE én inkább a KMPlayer-t telepítését ajánlom, ez szinte minden fájlt lejátszanak.
Info itt:
"RealNetworks tartalom (.ra, .rm, .ram)
RealNetworks-alapú tartalmat a RealNetworks szoftvereivel lehet létrehozni. A tartalom tömörítését a RealVideo és a RealAudio kodekek végzik, az adatok tárolása pedig a RealNetworks által fejlesztett fájlformátumban történik. A tartalom lejátszásához a RealOne lejátszóprogramra van szükség, amely a RealNetworks webhelyén szerezhető be:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi sokat segítettetek!
2011. jan. 29. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!