Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » USB videodigitalizáló canon...

USB videodigitalizáló canon mv690-es kamerához?

Figyelt kérdés

Az a problémám, h szeretném felvinni a készített filmet számítógépre. Van dv kábelem meg ez a piros-fehér-sárga 3 végű kábelem. Na most dv kábelt nem tudom feldugni a gépre mert csak sima usb bemenetem van rajta, ez a dv kábel meg túl nagy, nem fér bele. A 3 végűt meg csak a gép hátuljába lehet bedugni, nálam az meg bonyodalmas mert szét kéne szedni a fél szobámat, h hozzáférjek a gép hátuljához. Van bajom... :D

Kérdések:

1. Ehhez a típusú kamerához milyen usb videodigitalizáló a jó? Vagy mind1, bármilyet veszek avval működni fog?

2. Nem lehet olyan dv kábelt kapni, amit sima usb-re is fel lehet dugni? Esetleg vmi átalakító nem létezik?

3. Sony vegas pro 8 ugye tudja kezelni ezt a fajta kamerát?

Bocs, ha rossz helyre írtam a kérdést, és köszönöm előre is a segítségeteket!

2011. jan. 29. 12:36
 1/1 Hülyeválasz ***** válasza:

Az USB-s "tuner" "kártyával" csak nézni tudsz, digizni nem.

Neked egy PCI-os Firewire kártya kell, [link] amihez már tudod csatlakoztatni a DV kamerádat. Innentől a pc-ről tudod vezérelni a kamerát, "digizni" meg bármilyen capture programmal tudsz (Pinneacle Studio, Corel Video Studio (Ulead), Nero Vision Expres....)

A zsuga a gépbe olyan 3 ezres, a kábel 500, cserébe digitálisan rögzítesz, nem pedig analóg módon mint például egy tuner kártyával, amire legjobb minőségben maximum S-Video kábellel tudod rákötni a cuccot, és ezeket 14 ezer alatt nem érdemes megvenni.

2011. jan. 29. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!