Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan és hogyan tölthetném...

Honnan és hogyan tölthetném le a Plants vs. Zombies teljes verzióját?

Figyelt kérdés
De nem tudok angolul és az informatikát se értem, szal ha lehetséges adnátok mellé utasításokat, vagy egy segítő videót mondjuk?
2011. jan. 28. 12:41
 1/9 P.O.C. ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jan. 28. 13:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem megy, amikor telepíteni akarom a bflixet, akkor folyton kiírja, hogy a telepítéshez indítsa újra a Firefoxot, de akárhányszor újraindítom, megint ott van, hogy Free Download, és akkor megint telepítem a bfliyet és megint kiírja ugyanazt... :-(
2011. jan. 28. 14:33
 3/9 P.O.C. ***** válasza:

Úgy látom fogalmad sincs mi az a bittorrent. Neked az "Torrent Letöltése" linket kell használnod.

Először le kell töltened egy bittorrent kliens programot, pl. ***** Ezzel megnyitod a "Torrent Letöltése" linkről leszedett .torrent kiterjesztésű fájlt. Miután letöltötte, már játszatsz is az alkalmazás indításával (PlantsVsZombies.exe)

2011. jan. 28. 15:07
 4/9 A kérdező kommentje:
ahaaaa talán értem
2011. jan. 28. 17:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi P.O.C., sikerült nagyon jó ^.^
2011. jan. 28. 22:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Uh újabb baj van, végeztem a játékkal és leakartam tesztelni, hogy újra megnyílik-e, ha rákattintok. Sajna mostanság annyi PvsZ programot töltöttem le, amik csak a flash verziót tartalmazzák, hogy nem tom melyik az, sőt nem is találom. Vagyis hát nem tudnád ennek a proginak mi a neve és hogy a számítógépen belül hogy és mivel lehet keresni?
2011. jan. 28. 23:32
 7/9 anonim válasza:
nekem nem sikerül. :/ valaki elmagyarázná részletesen? mert ha kilépek a játékból és újra beakarok lépni azt írja ki h telepítsem újra a játékot mert h vmi hiányzik a számitógépről.
2011. ápr. 13. 15:10
 8/9 anonim válasza:

Megpróbáltam

Odaáid skierült h qTorrent 1.8.2 verzióban letöltöttem de itt elakadtam.

2011. júl. 10. 20:59
 9/9 P.O.C. ***** válasza:

Itt van egy kis alapozó a torrentezésről:

2011. júl. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!