Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöltöttem egy hd filmet...

Letöltöttem egy hd filmet hogyan tudom kiirni? Milyen lemez kell hozzá? Sima dvd iroval és néroval kilehet irni? Vagy lehet sima dvd lemezre is irni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
45%
ha hd minőség, azt nem tudod lemezre írni, csak ha rippeled, másképp nem fér rá
2009. febr. 5. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Blue Ray íróval tudod kiírni Blue-Ray lemezre. 25Gb kapacitás. Az üres lemez ára 2-3 ezer Ft körül mozog. Blue Ray író kell hozzá.

Amennyiben rendelkezel asztali PC-vel (vagy laptop, notebook), érdemesebb winchesteren (esetleg külső HDD-n) tárolni és úgy nézni a filmet. Gb/Ft aránya sokkal elfogadhatóbb és sok DVD lejátszó software kezeli a HD filmeket is. Amennyiben plazma vagy LCD TV-n szeretnéd élvezni a filmet, ebben az esetben egy olyan gép, amin van HDMI kimenet. De ezekről a dolgokról is oldalakat lehetne írni!

2009. febr. 5. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!