Mi lehet a hibája a gépemnek?
Figyelt kérdés
Kivittem a gépből a processzort,aztán visszaraktam és mindent pontosan kötöttem vissza,de mikor elindítom a gépet akkor csak elkezd csipogni és nincs kép sem.
Azért szedtem szét is ,mert általában ha bekapcsoltam akkor nem mutatott képet,csak egy párszor,de akkor még valahogy működött,de összeraktam bekapcsoltam és csak csipog ha bekapcsolom és nincs kép.
Mi lehet a hiba ?
2011. jan. 27. 21:04
1/4 anonim válasza:
Minden eszköz megfelelően van a helyén? Memória (RAM), Processzor (CPU), Videkártya (VGA)?
2/4 A kérdező kommentje:
igen jó helyen vannak.
2011. jan. 27. 21:10
3/4 anonim válasza:
Általában az alaplapon, a processzor mellett van az alaplap gyengeáramú csatlakozója. ( nem a 24 pólusú, mert az a szélén van) Én, ha kiszedem a procit, akkor ezt a csatit mindig kihúzom, mert akadályoz. És volt, hogy nem dugtam vissza. No, akkor jogosan szokott csipogni.....
4/4 gyksz válasza:
Milyen alaplap? Mennyit és hogyan csipog? A legtöbb alaplapnak megvan a csipogási kódja, hogy mi a baja olyankor. Egyébként valószínű valami nincs visszarakva rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!