Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a nyavaja ez? Vírus?

Mi a nyavaja ez? Vírus?

Figyelt kérdés
Nem rég dobtam egy új op.rendszert a gépre, és az internet explorer folyton bedobál nekem hülye oldalakat magától. Ezt az explorer csinálja vagy beszedtem valami vírust? Mi a megoldás?
2011. jan. 26. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Az hát.Kezdheted elölről...
2011. jan. 26. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
AdAware-t töltsd le, futtasd.
2011. jan. 26. 11:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez egy olyan válasz, hogy semmilyen.

Normálisabban is megfogalmazhattad volna, ha ez egy őszinte válasz, mert ebből nem lehet megállapítani, hogy egy normális ember segített vagy egy hülye kölyök.

4/7 A kérdező kommentje:
A másodiknak köszönöm! :)
 5/7 anonim válasza:
Ha legközelebb újra rakod a gépet, akkor ne felejtsd el rögtön felrakni a vírusirtót. Sztem a Microsoft security essentials a legjobb. Ingyenes, megbízható, gyors, kevés ramot használ, és automatikusan frissít.
2011. jan. 26. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen komolyan mondtam:)

Hamarabb rakod újra,mint megtalálod a vírust,és lesz egy vadonatúj oprendszered.Ha egyáltalán megtalálod.

2011. jan. 26. 11:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor neked is köszönöm. És a 3.nak is. :)
2011. jan. 26. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!