Android-PC remote? Hogyan, milyen programokkal?
Tehát amit el szeretnék érni az az hogy az androidos telefonommal tudjam kezelni a számítógépemet(Meg tudom valósítani csak a gond hogy azonos hálózaton belül), DE nem csak LAN-on keresztül, hanem bárhonnan hozzá kellene hogy férjek! Megoldások érdekelnek!!
Telefon: Samsung Galaxy Spica
Gép: ASUS Laptop
keress rá a marketen arra hogy "RDC"
a gépen be kell állítani a Remote Desktop elérést (sajátgépre jobbgomb - tulajdonságok - távoli elérés fül) kijelölni a felhasználót aki beléphet (kell hogy legyen jelszava) illetve ajánlott regisztrálni/telepíteni egy dinamikus DNS klienst (pl: dyndns.org) hogy állandó címen érd el az otthoni géped
ha részletesebben érdekel szólj
Én is találtam egy jót: Crazy Remote
letöltöd telóra és gépre, azután a gép írja az adatokat amiket be kell írnod a telefonodba.. ja és kell google fiók is, azután olyan jól megy hogy bárhonnan irányíthatod (tapasztalatból mondom), csak kell hozzá ! WIFI ! vagy 3G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!