A számítógép (Win7) kiírta, hogy az ATI képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt. A videokártyát frissítettem, minden lehetséges dolgot kipróbáltam. Valaki tud még segíteni?
Geil ramod van? cseréld le ha az van
Akár más, nézegesd próbáld ki más rammal a gépet.
(Csak a RAM lehet a hibás.)
Helló! Nálam egy "víruscsomag" idézte ezt elő ami az indításkor feltekerte a procit maximális sebességre ezzel túlmelegítve a gépet. Azután kiírta a fenti üzenetet.
Megoldás lehet: Ellenőrizd indításkor a feladatkezelőben hogy mi indul és mekkora teljesitményen dolgozik a proci. Ha ott van gond azonnal tiltsd le az adott programot. Valamint javaslom a driver cserét. FONTOS: A vírus irtód nem fogja látni az okot akár milyen szuper is
Rohadtul sokat csinalta nekem is a gép de kelett kb 2-3 honap mire rájöttem miért van és hogy kell megoldani:D
na szoval táp hiba az egész. tul melegedik a videokártya de meglehet oldani anélkül is hogy veszel egy erösebb tápot.
1. portalanitsd a géped
2.én ki vettem a tápot es a számitogépház tetejére raktam es ugy nincs melegedés
3. frisitsd a videokártyád a legujabbra (nekem ati radeon van)
4. utána töltsd le az MSI afterbournert és ha letöltötted akkor ved lejebb core clock ot meg a memory clockot.
és kész annyi hogy minden bekapcsolásnál vedd lejebb ezeket és müködik nem csinálja többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!