Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom lecserélni a...

Miért nem tudom lecserélni a windows xp rendszeremet windows 7-re?

Figyelt kérdés
Miér nem tudom feltelepíteni a windows 7-et? Berakom a dvd-t és átállítom a biosban hogy arról boot-oljon. Eddig ok ugyanaz mint xp-nél. Aztán elkezdi a telepítést és minden ok de amikor odaérek hogy kirakja a partíciókat C és D meghajtó és ugye a C a rendszeré rámegyek hogy oda rakja fel és kiírja hogy minden adat el fog veszni arról a meghajtóról. Ezután is ok és akkor van a gond, mert nem talál valamit vagy valamit át kell állítani nem tudom mert nem engedi feltelepíteni :( ha az fontos hogy mit ír ki akkor szóljatok és pontosan kiírhatom! eredeti windows-om van ezért nem is értem mi lehet a gon, mert a gépem teljesítménye szerint menni kéne a win7-nek. Vagy valami dirver kell? köszi előre is.
2011. jan. 23. 14:01
 1/4 zsomkovacs ***** válasza:
Sokat segítene, ha tudnánk mi az üzenet.
2011. jan. 23. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Na szoval megy ugye a telepítő. Elérkezik a partíciókhoz és rámegyek hogy rakja a C-re.

Itt azt írja:

"A megadott partíción egy korábbi Windows-telepítésből származó fájlok lehetnek. Ha így van ezeket a fájlokat és mappákat a rendszer áthelyezi a Windows.old nevű mappába. Az adatok továbbra is elérhetők lesznek a Windows.old mappában, de a Windows korábbi verziója nem lesz használható."

Itt rámegyek hogy OK.

És utánna meg ezt írja:

"A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni. További információt a telepítő naplófájljaiban talál."

Akkor most a winchesterrel lehet a gond vagy csak töröljem az összes partíciót és csináljam újra, vagy más gond?

2011. jan. 23. 14:43
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
Az utolsó érvelésed a helytálló. Töröld le, majd hozd létre újból a partíciókat. Valami jogosultsági probléma lehet a háttérben.
2011. jan. 27. 09:45
 4/4 A kérdező kommentje:
ok köszi :)
2011. jan. 27. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!