Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan videómegosztó...

Van olyan videómegosztó oldal, ami ingyenes, és gyors a feltöltési sebessége akkor is ha egy nagyobb filmet töltök fel?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 21:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: Ha Youtube-ra töltenék fel egy régebbi filmet feldarabolva, mennyi esély van arra, hogy nem törlik?
2011. jan. 22. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
a feltöltési sebességet nem ők szabják meg, hanem a te kis szolgáltatód, mivel asszimetrikus az átvitel.
2011. jan. 22. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
de minek akarsz te filmet feltenni oda? Mindenki torrentezik, aki elég élelmes.....
2011. jan. 22. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:

"élelmes"?

Mire onnan lemászik az egy hónap, az online filmeket meg azonnal nézhetem. Mindig is utáltam a torrentet...

ma 21:33

megauploadra simán töltök 250-nel, megavideo viszont 15-tel totyog... o.O Így is a szolgáltatóval van a gond?

2011. jan. 22. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ncore + digi = 3 perc és lejön a film

De ez mondjuk nem mindenkinek adatik meg. Szerintem csak türelmetlen vagy egy kicsit. Régen én is vártam fél napot egy filmre.

2011. jan. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!