Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segitene valaki filmletöltés...

Segitene valaki filmletöltés témában?

Figyelt kérdés
Szeretnék filmeket letölteni torrentel csak ahoz először a torrentet kéne leszedni. Tudja valaki honnan lehet leszedni a legújabb verzióját és h utánna hogyan kell használni? (csak értelmes választ)
2011. jan. 22. 14:12
 1/8 anonim válasza:
100%

Én uTorrent-et használok, megvagyok vele elégedve, Ha a net sebességed gyors,akkor végülis mind1 melyik torrent kliens.

[link]

Itt letudod tölteni, ingyenes.

Beload,Majomparádé,nCore - ezek pedig jó torrent oldalak :)

2011. jan. 22. 14:18
 2/8 anonim válasza:
100%

előzö vagyok,bocsi kifelejtettem

Szerintem ehhez nem kell semmi tudás, benyomod a linket rá nyomsz a letöltésre, elmented oda ahova akarod, megnyitod ok-ozol végig, meg majd lehet el kell fogadni valamit, pipával.Aztán kész is használhatod / kb minden telepítés így zajlik.

2011. jan. 22. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, csak hogy az első válaszoló - mint a legtöbben - "elfelejtették" megemlíteni, hogy ezekre a torrentoldalakra csak meghívóval lehet regisztrálni, és meghívót csak az tud küldeni, akit ismersz, és fönt van ezeken az oldalakon, de lehet, hogy még ő sem fog. Ajánlom a következő oldalt: ***** <- itt nem kell regisztrálni, feltölteni sem.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jan. 22. 14:47
 4/8 anonim válasza:
de szerintem nem angolul szeretne filmet tölteni :)
2011. jan. 22. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, a magyarok el vannak kényeztetve ilyen téren ;D ;P

Magyarul torrentről tényleg csak úgy fog menni, ha regel valami meghívós oldalra, mivel magyarból csak olyan van...

2011. jan. 22. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
És mondd ezt miért a Kamaszok-hoz írtad?
2011. jan. 22. 15:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek!
2011. jan. 22. 15:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Mert félrekattintottam és csak nemrég vettem észre

Am melyen idősek vagytok?

2011. jan. 22. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!