Kinek van RBM2 telója? Ő segít nekem? (Red Bull Mobile 2)
Figyelt kérdés
Most kaptam a telót és nagyon jó csak nem találom ezeket:
-Időzítő
-Világ óra
-(és ha van rajta) képszerkesztő (ez alatt azt értem hogy osztársaimnak a telójukon van olyan hogy a képre rá lehet rakni vmi extrát)
-Facebook ingyen van rajta?
-És a Google?
-FM rádió
2011. jan. 21. 18:46
1/8 anonim 

válasza:

Nem való neked az a telefon. Először is az androidos. Amilyen alkalmazás kell, felmész a marketre, rákeresel, letöltöd, használod, boldog vagy. Ehhez ugye kell az internet, erre van benne a wifi, amiről szerintem gőzöd sincs hogy mi...
2/8 A kérdező kommentje:
tudom mi az a wifi jóvan? aztán meg télleg nagyon sokat megtudtam a használati utasításból és tudom hogy a marketről is le lehet tölteni de csak angol szavakat enged beírni azt én meg nem tudok!
2011. jan. 26. 18:20
3/8 anonim 

válasza:

Olyan nincs, hogy csak angol szavakat enged beírni :D Vannak betűk, és azokat kell lenyomni, ha magyar szót akarsz, akkor a magyar szónak megfelelő betűsort nyomod le, és az fog megjelenni a képernyőn, próbáld csak ki.
4/8 A kérdező kommentje:
jaj nem úgy értem hogyha magyarul beírom így rendesen hogy időzítő azt nem fogadja el!!!!
2011. jan. 29. 11:03
5/8 anonim 

válasza:

-Timer
-World Clock
-Facebook (gyakran előtelepített, wifiről ingyenes)
-Google: Megnyitod a böngészőt :D
-FM Rádió vagy van a menüben, vagy csak internetről tudsz rádiózni (TuneIn Radio)
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :) legalább vki letudja írni normális!!!
2011. febr. 2. 16:29
7/8 anonim 

válasza:

Az előző három mind én voltam :D
8/8 A kérdező kommentje:
jah jó... :S ez elég ciki :S de azé kösz ;)
2011. febr. 5. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!