Mitől kapcsolhat ki magától a laptopom?
Aksi lemerül?
Nem futtatsz valami programot (pl. víruskereső) amibe be van állítva ha befejezi kinyomja a gépet?
Amúgy miért járatod torrent miatt a géped, hogy pörgess egy SQL számlálót?
talán túlmelegedik és vészlekapcsol.
bár lehet hogy akkor csak újraindulna, nemtudom. én laptopom procijának hőmérséklete (everest szerint) felmegy 80 fokig simán, ha alul nem szellőzik.
-AKKSI nem merül le (mert ha olyan van, és ismét lesz rajta, akkor onnan folytatom a gépet, ahonnan hagytam, de itt mindig újból kapcsol be minden _:S
-tudomásom szerint nincs bekapcsolva automata leállítás viruskeresőbe, de nem is kerestem vírust, akkor is lekapcsol
-nem tudom mi az sql bocs
-ha asztalon hagytam, akkor ugye "teljesen szellőzőtt" akkor is kikapcsolt:S
SQL egy adatbázis, amiben a feltöltésed számolják, szóval értelmetlen hogy torrent miatt eszi az áramot a géped.
Nézd meg energiatakarékossági beállításoknál hogy mennyi idő tétlenség múlva kapcsolja le magától a gépet.
azt vettem észre hogy amikor a gép "be van dugva a konnektorba" akkor is ugyanúgy megy lefele az aksi, és sztem egyszercsak lemerül:O
mitől merülhet, miközben rá van dugva áramra?:O
Ketten is írtuk de Te nem hiszel senkinek: energia gazdálkodási központ!
Hidd el nem viccből írtuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!