Decemberben vettem a laptopom és állandóan zúg. Miért?
Figyelt kérdés
December elején vettem egy Acer 5742ZG típusú laptopot. 1hónapig meg se mukkant azóta állandóan hangosan jár a ventilátor, de még csak nem is meleg a gép.. De úgy jár egyfolytában mintha mindjárt felrobbanna.. A levegő amit kifúj az viszont meleg. Mitől van?
Mit kell tennem? Cserélni kell a ventilátort? Vagy mi baja lehet? Garanciában kicserélik?
Köszönöm szépen a segítséget!
2011. jan. 19. 07:48
1/6 anonim válasza:
csapágyas, v egyéb vent probléma. szerviz.
2/6 anonim válasza:
Telepítsd újra a gépet előbb!
Ha utána is ezt csinálja, akkor biztos hardveres gond van és a vidd szervizbe garanciálisan! Rendbe fogják tenni ne aggódj!
3/6 anonim válasza:
Vidd vissza és megcsinálják garanciára. Persze ha újan vetted. Nekünk is ez volt. Procihűtőt kellett cserélni benne. Azóta meg sem mukkan :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
Utolsó: Neked mennyi idő alatt cserélték ki? (Újan vettem és 2év garanciás)
2011. jan. 19. 10:57
5/6 anonim válasza:
Kb. 1 hónapig volt bent. De az hozzáadódik a garancia hosszaságához.
6/6 A kérdező kommentje:
Hmm akkor az úgy jó végül is..Köszi szépen:)
2011. jan. 20. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!