Külföldi internettartozás behajtható Magyarországon? Az ország Finnország, ahová sosem akarok visszamenni. Mire számíthatok, ha nem fizettem be a számláimat és hűségnyilatkozatom is volt?
hát ez elég gáz.
ráduszítanak egypár crackert, és kinyírják a géped, ha nem fizetsz.
nagy ott az internetmaffia.
ha rajtam múlna jól megbüntetnélek miatta. de sajnos nem.
Finnország is EU tagállam. vagyis simán be fogják hajtani... idővel megtalálnak ne aggódj.
Fizesd be amint tudod!!! Én kint éltem, volt bankszámlám is, amiről távozáskor levettem az összes pénzt, de nem szüntettem meg, mert úgy volt, hogy megyek vissza 2 hónap múlva. Azóta eltelt majd egy év, én meg jól elfelejtettem. A számlavezetési díj havi 2 euró, ami ugye megy nekem azóta mínuszba, és nemrég kaptam egy levelet a banktól, hogy már több, mint 30 euróval tartozom az ilyen-olyan szerződésszegés stb., nem fizetés miatt!! Azóta átutaltam, megírtam nekik, hogy mi történt, és hogy kérem a számla megszüntetését, remélem oké lesz.
A tanulság a történetből, hogy igen, megtalálnak, ráterhelnek minden szart és leverik rajtad. Fizess, amint tudsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!