Live For Speed S2-be hogyan tudok bemásolni autót?
letöltöttem egy csomó autót de nemtudom h dll fájlt meg a többit h hová kell másolni melyik mappába!!
megvan a teljes verzió,
dll? Az biztos nem kell hozzá. Az autó formáját a vob határozza meg, az elvileg nem módosítható skineket a dds. Minden fájlt másolj be a megfelelő mappába. Nem térhetsz el attól az autótól, amire eredetileg írták.
Ja, és csinálj előtte biztonsági másolatot az egész dds és vob könyvtárról előtte.
oksa...köszönöm már sikerült!!!
csak az a baj h az XR-t bemásolom és abból 3fajta van...
de nem baj csináltam egy biztonsági másolatot!! ;)
én csak a ladákkal nyomom...!!!
azok a legjobbak főleg a parkolóban!!! :D van 1200 és 1500 DRIFTER :D
Nekem a csövezett S14 és az FZ50-es Charger jöttek be. FX0-ra volt Integrám, XFG-re Golf, UF1-re Kispolák :D De meguntam, megszoktam az eredetit, jó az. Legtöbbet RB4-el megyek, arra meg nem is volt normális vob, talán a régi GC Impreza volt használható.
De nekem a gyári sem gyári, már évekkel ezelőtt módosítottam az összes dds-t. :) 5.5 év alatt volt idő, én még a P verzióval kezdtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!