Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Live For Speed S2-be hogyan...

Live For Speed S2-be hogyan tudok bemásolni autót?

Figyelt kérdés

letöltöttem egy csomó autót de nemtudom h dll fájlt meg a többit h hová kell másolni melyik mappába!!

megvan a teljes verzió,

2011. jan. 17. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:

dll? Az biztos nem kell hozzá. Az autó formáját a vob határozza meg, az elvileg nem módosítható skineket a dds. Minden fájlt másolj be a megfelelő mappába. Nem térhetsz el attól az autótól, amire eredetileg írták.

Ja, és csinálj előtte biztonsági másolatot az egész dds és vob könyvtárról előtte.

2011. jan. 17. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi... szóval ha ujj autót akarok bemásolni akkor 1 régit törölni kell???
2011. jan. 17. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, a dds sokszor más nevű, de a vob mindenképp felülíródik.
2011. jan. 17. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja értem, hogy kérdezed. Igen, törlődik, egy autónak a helyére teszed be. Tehát ha beteszed, nem lesz 21 autód, csak az egyik kicserélődik. És az XR voboknak az a nagy hátránya, hogy jó eséllyel nem lesz különbség az XRG-XRT-XRR között.
2011. jan. 17. 13:23
 5/8 A kérdező kommentje:

oksa...köszönöm már sikerült!!!

csak az a baj h az XR-t bemásolom és abból 3fajta van...

de nem baj csináltam egy biztonsági másolatot!! ;)

2011. jan. 17. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, ezt mondtam, ezt még nem oldották meg. Az eredeti vob-ban nyilván 3 külön autó van, az utólagosokban nem szórakoznak ezzel, sajnos. Mondjuk nekem az is jó lenne, ha a többi megmaradna eredetinek, mert az XRG-vel és az XRR-el semmi problémám nincs, csak az XRT-t szeretem néha variálni.
2011. jan. 17. 14:29
 7/8 A kérdező kommentje:

én csak a ladákkal nyomom...!!!

azok a legjobbak főleg a parkolóban!!! :D van 1200 és 1500 DRIFTER :D

2011. jan. 17. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem a csövezett S14 és az FZ50-es Charger jöttek be. FX0-ra volt Integrám, XFG-re Golf, UF1-re Kispolák :D De meguntam, megszoktam az eredetit, jó az. Legtöbbet RB4-el megyek, arra meg nem is volt normális vob, talán a régi GC Impreza volt használható.

De nekem a gyári sem gyári, már évekkel ezelőtt módosítottam az összes dds-t. :) 5.5 év alatt volt idő, én még a P verzióval kezdtem :D

2011. jan. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!