Újratelepítettem a windowst és miután a képernyő felbontást magasabbra állítottam ezt írta:Out of rage. Most nem tudok semmit se csinálni mert miután betölt a bios csak ezt írja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sürgős2011. jan. 15. 17:44
1/8 anonim válasza:
Out of rage? Ezt max a warriorod írja ki Warcraftban.
Amire te gondolsz az a range.
A probléma az, hogy akkora felbontásra akartad állítani a monitort, amit már nem támogat. Megszívtad, másik monitort kell rácsatlakoztatni, addig nem fogod tudni átállítani a felbontást!
2/8 A kérdező kommentje:
Warcraft?! Azon max te játszol te kis hülye paraszt. Nem kéne adni a pofád te hülye gyík...
2011. jan. 15. 17:54
3/8 anonim válasza:
próbáld meg csökkentett módban (F8) indítani a gépet, és OTT újból beállítani a felbontást, de csak akkora értékre amit támogat a videókarid és a monitorod is.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom. =)
2011. jan. 15. 18:51
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos így sem jó. Mielőtt újratelepítettem volna a Windows-t működött ezzel a felbontással.
2011. jan. 15. 18:58
7/8 A kérdező kommentje:
xp-t
2011. jan. 15. 19:53
8/8 Boda Gergő válasza:
Indítsd a wint csökkentett módban, boot alatt nyomd az F8-at. itt állítsd be az új jó felbontást majd indítsd újra normál módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!